Salgs- og leveringsbetingelser

PRISER OG LEVERING.

Prisene er oppgitt i NOK. Feiermesternes landsforening er ikke mva pliktig.  Vi sender kun varer i Norge og forbeholder oss retten til å endre våre priser i nettbutikken, og reserverer oss mot feilaktig prissetting.

FORSENDELSE

Ordren din vil bli pakket og sendt i løpet av 7-14 dager, og skulle ikke dette være mulig vil vi ta kontakt med deg. Vi sender alle våre varer med Bring/Posten Norge, og du kan til enhver tid spore din egen pakke på bring.no.  Fraktkostnad er satt til en fast pris på 140 kr. Dersom pakken ikke hentes innen 14 dager på postkontoret blir pakken sendt i retur til oss, kan kjøper bli belastet med et gebyr på opptil 400 kr. Dersom vi må sende pakken igjen p.g.a ukorrekt adresse eller ikke hentet pakke, må kjøper betale denne kostnaden.  Alle bestillinger, der annet ikke er avtalt, sendes som postpakke og hentes på ditt lokale postkontor. Vi sender ut en e-post ved postinnlevering, der vi angir ditt kolli-id. Dette gjør at du kan spore pakken på www.bring.no. Velger du å forhåndsbestille en vare, må denne /de varene legges inn i egen ordre. Velger du å legge andre ting på samme ordre, vil hele ordren sendes først når alle varene er på lager.

KUNDENS PLIKTER

Den som er registrert som kunde (18 års aldersgrense) hos selger, er ansvarlig for betaling av de ytelser selger eller selgers samarbeidspartnere leverer i henhold til nærværende vilkår. Det er kundens oppgave å sørge for at riktig leveringsadresse blir opplyst.

REKLAMASJON

Dersom varen blir skadet ved levering skal dette snarest meldes til oss og helst på ankomstdagen via e-post. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått, slik at vi kan løse problemet så fort som mulig. Vi må ha melding om skadet vare senest 3 dager etter du har mottatt varen. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet, eller varen er tydelige skadet under transport, må skal du også melde dette direkte til det postkontoret som du kvitterer ut pakken av

ANGREFRIST

Hvis du angrer på kjøpet, kan du returnere dine varer i originalemballasjen så de er oss i hende innen 14 dager etter mottagelsen.  Gi oss beskjed på mail om at du ønsker å benytte deg av angreretten, du trenger ikke å oppgi grunn. Du har ansvaret for at returvarer når frem til oss i uskadet/komplett stand, sørg derfor for at varene er forsvarlig innpakket. Fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg sammen din bestilling og legg denne ved i returpakken. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt refunderer vi varens pris.

Annonse
Annonse